Wednesday, 2 November 2011

panggilan misteri~

entry kali ni bukan panggilan misteri yang kena mengena dengan cik pon, jembalang, hantu raya atau makhluk yang sepupu sepapat dengannya... bukan juga panggilan hangit hot fm mahupun bau hapak kawan korang buat prank call tuk korang. pernah tak korang tengok no ni????

03-20366888 @ 03-20367188

aku dapat satu call dari number ni. unfortunately aku tak sempat angkat. bila aku tengok number tu, aku teringat time aku jumpa prof aku masa pesta konvo, number ni ada call and claimed dieorang dari bonuslink. so aku pn google la. bukan number bonuslink tapi number telemarketer. dari feedback yang aku baca kat page tu macam banyak yang tak puas hati je. so korang baik-baik la..peace

No comments:

Post a Comment