Friday, 4 November 2011

bilik idaman dan 5 benda yang aku nak ada dalam bilik tidur aku

aku seorang yang suka simple. tak suka serabut sangat. that's why aku selalu bertikam lidah dengan mak aku bila dia letak decoration atas meja. aku kata macam menyemak je. tapi mak aku kata macam lawa. so aku ada beberapa bilik tidur impian and 5 benda yang aku nak ada dalam bilik tidur aku. haha






aku suka bilik-bilik design camni, simple tapi boleh isi macam-macam and tak nampak bersepah. the first two pic tu nampak macam luxury sikit, and for married couple. so for now aku prefer the last three pic as orang bujang. hahaha


and 5 benda yang aku nak ada dalam bilik aku selain basic need macam katil, kerusi, meja, bookshelf, etc :-

1. buku/komik


2. PC desktop


3.Alarm clock


4. movie poster (letak dalam frame and gantung kat dinding)


5. lampu meja study



hurmmm setakat ni, tu je la yang main dalam kepala otak. aku tak suka sangat benda berenda-renda. tapi katil aku sekarang mak aku yang beli, so design dia taste mak aku. hahaha. nak buat camne makan masih mak bapak tanggung. insyaallah kalau dah kerja, aku try accomplish bilik idaman aku. hahaha

4 comments:

  1. cool bro...haha... taste aku sama... tp aku prefer yg merah tu..lain2 aku suka adaptasi dr IKEA :) nice idea, full inspiration

    ReplyDelete
  2. aku pun prefer merah, smart design dia... tu ar..IKEA punya design mmg smart.

    ReplyDelete
  3. aku pilih yang purple!!! sebab aku suka kaler tu. hihihi. XD

    ReplyDelete
  4. purple tu mcm tu mcm tuk org yg da kawen..hahaha. tapi design book shelf dia aku suka.

    ReplyDelete