Monday, 28 March 2011

Inilah permulaan...

di sini segala nya bermula...

gara-gara melihat kawan-kawan sepermainan dah ada blog, aku pun nk try gak wat blog. macam best je wat blog ni. hurm seriously mood aku tym ni excited gila. yela....1st tym ada blog kannn...tp sebenar nye mood yg pling best ialah...jeng..jeng..jeng..hurm nak blik tanah air study week nanti. its a very long time since my last holiday aku jumpa parents and siblings aku. 

tapi walaupun macam mane sekali pun happy and excited, aku still xdpat nak sembunyikan kelaparan aku. aku nak kuar g makan tadi tapi xdapat. pak guard xbagi kuar.huhuhu. uras na pak guard ya. uras??hurm mesti pelik kan sebab apa uras. uras ni sebenarnya word org sarawak, and its mean sampah. and bukan la aku nak puja sampah pun. sapa je la nk puja annn..sebenar nya kiteorg kalo lepak2 or bertembung satu sama lain dengan geng, kteorg akan cakap urassssss....and bila buat ayat tacink ckit dgn makwe, "yela, saya kan uras"..dari situ lah muncul pemuja uras. but still xpuas ati, nape skrg da ade curfew lak...we're not highschool student anymore....huhuhu.alamat nya malam ni i'm going to sleep in starvation.

so i'll end my post tonight with starvation..deyymmmmm