Saturday, 30 April 2011

menghela nafas..

setelah merehatkan mata beberapa jam lama nya, akhir nya uras ni bangun gak. nasib baik tak terlajak sampai ke sabtu. peperiksaan EIA dah pun berakhir di samping paper statistic. tak sia-sia study dapat gak jawab walaupun not 100% correct but at least i've put an effort to study.hehehe..kantoi dulu tak study. but what i regret is my statistic on calculation part. i've made a mistake on the calculation and bring the wrong answer and wrong conclusion. i'm still hoping that the lecturer will consider my calculation work.

dah penat menjawab exam, mood nak belajar ni hilang sekejap. ada dua paper lagi nak kena jawab. but its not end there, aku masih ada presentation FYP nak kena buat. kat situ ready je la kena tembak dengan lecturers. kalau da tak dapat jawab diam je la. hehe..semakin hampir ke penghujung sem, debaran tu makin kuat terasa. happy, risau, sedih semua ada. and the latest news yang aku dapat time online bunyi macam ni:


DeTAR Putra


maksudnya, konvo bulan 10 ni la..kalau betul konvokesyen ke-15 ni kat dewan UNIMAS yang baru, batch aku la yang first rasmikan. and i hope that i'm included in that group. comel habes nama dewan UNIMAS. because before this dewan yang kami ada were named as Dewan UNIMAS (DU). DeTAR Putra.... kalau letak DecTAR, nanti sama dengan dewan UKM. confuse lak nanti. ahh tak kisah la janji dewan baru.hehehe..





No comments:

Post a Comment