Friday, 29 April 2011

batin ku terseksa

ooppsss..tengok tajuk entry kali ini jangan fikir bukan-bukan. yela orang sekarang ni semua nya laju.pikiran nya pun laju.hehehe. ni bukan nafkah batin yang orang da kahwin punya. batin mengikut kamus dewan yang tak ada muka surat sebab pakai online je kan ialah 


aku maksud kan batin yang ni lah. hurm bukan apa batin aku terseksa. terseksa dek kerana EIA ni. banyak sangat nak kena ingat. akta tu akta ni. macam dah nk jadi lawyer la pulak hafal akta-akta ni. so aku pun decide. my brains need to rest. dari semalam dengan 'membalun' buat kira-kira statistik, dah macam along kira hutang pun ada jugak, sekarang pulak menghafal akta-akta dan methods of assessing the impact, penat otak aku der. so i taking a break with...kit kat?no..berbueno?nehi..mahal sangat benda tu...lagi pun da jauh malam. nak keluar pun dah malas. layan lagu je la. itu je yang free.hehe..hurm tapi dengan situation cam gini layan lagu clubbing,tehcno huhahuha pe semua mana feel der...layan lagu lama la baru feel. hotel california, soldier of fortune, temple of the king, finals countdown baru bersemangat sikit...soley,soley pun layan gak...hahaha..buat hilang tension orang cakap. belajar tension-tension tak guna gak kalau tak masuk. kekadang da baca penat-penat tak masuk.. bukan tak masuk dalam exam, tak masuk dalam otak...tu yang naya...huhu. da blank je...search not found.

dah la, aku nak sambung study sambil layan lagu orang lama-lama. buat hilang tension jap. just live the life.

2 comments: